ODH Kennel Be Brave


De pups van Mojo en Nox zijn geboren!  Er is nog 1 teefje en 1 reutje beschikbaar  
 

F-nest. 

Mojo is loops en we zijn begonnen met progesteron testen. Ze is 14 september loops geworden. Maandag 23 september hebben we de 1e progesteron geprikt en deze was nog heel laag 0,73 ng dus donderdag 26 september weer opnieuw progesteron geprikt en we wachten deze uitslag dan ook weer even af om te weten wanneer we met de dekking kunnen beginnen. Donderdag was haar progesteron 3,18 ng


De dekking is gelukt Mojo is  op zondag 29 en maandag 30 september gedekt.  Het is nu even afwachten op de echo of ze drachtig is. De echo staat ingepland voor maandag 28 oktober. Spannend!! 


Vandaag 28-10-19 hebben we een echo gemaakt en...… MOJO IS ZWANGER!  De foto om te zien hoeveel pups erin zitten is gepland op woensdag 20 november. Mojo zal in de week van 27 novemer bevallen. Als ik weet wat er geboren is en alles is gezond ga ik de pup mensen die in aanmerking komen voor een pup opbellen om een afspraak te maken om kennis te komen maken. als het bij beide goed voelt word op dat moment de pup gereserveerd voor deze mensen.  word vervolgt :)


Mojo voelt zich al lekker zwanger ze is erg aanhankelijk en slaapt veel en is af en toe een beetje misselijk. Echt een mama met zwangerschap's kwalen :). 


Vandaag 21-11-2019 gaat het erg goed met Mojo. Ze heeft al veel last van nesteldrang het nestje moet er natuurlijk perfect uit zien voor als de pups komen. Verder is Mojo nog niet echt heel dik. Gisteren natuurlijk de spannende Foto gehad en ik dacht zelf aan 5 pups gezien haar buikje. Maar.... we konden gewoon 8 pups tellen! Mojo heeft de pups erg naar achteren liggen vandaar dat je niet zon groot buikje ziet. Vanaf maandag kunnen de pups geboren worden! Spannend. Zodra de pups geboren zijn en gezond zal ik dit natuurlijk weer plaatsen op de website. Ik ga naar 1 week de mensen bellen/mailen die in aanmerking komen voor een pup. Ook de mensen die niet in aanmerking komen zal ik mailen. Dus in die week mailen of je erbij zit heeft dus geen zin. In die week kan er nog van alles mis gaan kwa complicaties, drinken enz dat ik dat altijd eerst even aan kijk. Anders maak ik mensen blij die ik daarna misschien weer moet teleurstellen. 
2